Infra5-daagse van start gegaan

19-05-2022
415 keer bekeken

Deze week vindt de Infra 5-daagse plaats. Mede op initiatief van het Bestuurdersnetwerk Infra komen van 16 tot en met 20 mei 2022 zo’n 100 vertegenwoordigers uit de infrasector op Terschelling bij elkaar.

Tijdens de Infra 5-daagse wordt in verschillende sessies en bijeenkomsten nagedacht over de toekomst van de infrastructuur in Nederland. Directies van landelijke, provinciale en lokale overheden, RWS en andere opdrachtgevers, markt, belangenorganisaties, ingenieursbranche en kennisinstellingen nemen deel aan de Infra 5-daagse.

Door de kennis en ervaring, inzichten en deskundigheid van al deze organisaties bij elkaar te brengen ontwikkelen we een gezamenlijke aanpak voor de sector waarin belangrijke uitdagingen als klimaatverandering, de vervangings- en renovatie opgave en de arbeidsmarkt worden meegenomen. Maar ook verbeteringen die nodig zijn in de sector komen aan de orde. Door die integrale aanpak kunnen oplossingen en innovaties worden ontwikkeld die bijdragen aan de daadwerkelijke uitvoering van de maatschappelijke opgave om Nederland veilig, bereikbaar en leefbaar te houden. Daarmee sluiten de thema’s van de Infra 5-daagse nauw aan bij de uitgangspunten van het programma Op weg naar een vitale infrasector.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen